Ideas 40+ Andy Warhol Marilyn Monroe Zeefdruk Gratis

Ideas 40+ Andy Warhol Marilyn Monroe Zeefdruk Gratis. Hij begon begin jaren 60 met unieke tekeningen, maar stapte al snel over op pop art, zeefdrukken en het produceren van kunst in zijn kunsthuis de factory. Marilyn heeft verworven in de jaren 60. In de portretten gebruikt hij soms gedekte kleuren, of juist fluorescerende kleuren om bijvoorbeeld de mond te accentueren, dan wel goudverf.

Andy Warhol Kunstdruk Marilyn 1967 Aw 925 Kunstkopie Nl

Destacados Andy Warhol Kunstdruk Marilyn 1967 Aw 925 Kunstkopie Nl

De originele zeefdrukken van andy zelf zijn onbetaalbaar, en bovendien zeldzaam. Serie marilyn compleet, 10 zeefdrukken van andy warhol. In de portretten gebruikt hij soms gedekte kleuren, of juist fluorescerende kleuren om bijvoorbeeld de mond te accentueren, dan wel goudverf.

Marilyn monroe, michael jackson en mao in eindeloze kleurencombinaties:

In de portretten gebruikt hij soms gedekte kleuren, of juist fluorescerende kleuren om bijvoorbeeld de mond te accentueren, dan wel goudverf. De portretten van marilyn monroe werden iconisch en al snel wilde andere celebrities hun eigen portret van andy warhol. Dit is beroemde serie van 10 portretten die warhol na het overlijden van marilyn monroe in 1962 van haar maakte, op grond van één oude foto. Marilyn monroe, michael jackson en mao in eindeloze kleurencombinaties: Boodschap ik denk niet dat er achter dit kunstwerk een boodschap zit, het is een simpel portret en het is volgens mij meer bedoeld als iets moois om naar te kijken, dus als decoratie.

Andy Warhol Kunstdruk Marilyn 1967 Aw 925 Kunstkopie Nl

Hij begon begin jaren 60 met unieke tekeningen, maar stapte al snel over op pop art, zeefdrukken en het produceren van kunst in zijn kunsthuis de factory.. Dit is beroemde serie van 10 portretten die warhol na het overlijden van marilyn monroe in 1962 van haar maakte, op grond van één oude foto. Morning is een bedrijf dat de echte negatieven voor de zeefdruk platen van o.a... Morning is een bedrijf dat de echte negatieven voor de zeefdruk platen van o.a.

Popular posts from this blog

Colección 192+ Banksys Werke Fresco